закрыть

Sekretesspolicy

Allmänna bestämmelser

Denna personuppgiftspolicy sammanställs i enlighet med kraven i Federal lag nr 152-FZ av den 27.07.2006 "om personuppgifter" och definierar förfarandet för behandling av personuppgifter och åtgärder för att säkerställa säkerheten för personuppgifter i DOMONAP LIMITED LIABILITY COMPANY (nedan kallad operatören).

Operatören sätter som sitt viktigaste mål och villkor för genomförandet av sin verksamhet iakttagandet av mänskliga och medborgerliga rättigheter och friheter vid behandling av personuppgifter, inklusive skydd av rätten till integritet, personliga och familjehemligheter.
Denna operatörs policy för behandling av personuppgifter (nedan kallad policyn) gäller all information som operatören kan få om webbplatsbesökare domonap.com. - herr talman!


Grundläggande begrepp som används i politiken
Automatiserad behandling av personuppgifter-Behandling av personuppgifter med hjälp av datateknik;
Blockering av personuppgifter-tillfällig uppsägning av behandlingen av personuppgifter (med undantag för fall då behandlingen är nödvändig för att klargöra personuppgifter);
Webbplats-en uppsättning grafiska och informationsmaterial, samt datorprogram och databaser som säkerställer deras tillgänglighet på Internet på en nätverksadress domonap.com;
Personuppgifter informationssystem-en uppsättning personuppgifter som finns i databaser, och informationsteknik och tekniska medel som säkerställer deras behandling;
Depersonalisering av personuppgifter-åtgärder som gör det omöjligt att bestämma identiteten på personuppgifter till en viss användare eller annan personlig registrerad utan att använda ytterligare information;
Behandling av personuppgifter-varje åtgärd (operation) eller uppsättning åtgärder (operationer) som utförs med eller utan användning av automatiseringsverktyg med personuppgifter, inklusive insamling, inspelning, systematisering, ackumulering – Lagring, förtydligande( uppdatering, förändring), extraktion, användning, överföring (distribution ,tillhandahållande, åtkomst), personlighetsförändring, blockering, radering, förstöring av personuppgifter;
Operatör-ett statligt organ, kommunalt organ, juridisk person eller individ som självständigt eller tillsammans med andra personer organiserar och (eller) utför behandlingen av personuppgifter, samt bestämmer syftet med behandlingen av personuppgifter, sammansättningen av personuppgifter som ska behandlas, åtgärder (operationer) som utförs med personuppgifter;
Personuppgifter - all information som direkt eller indirekt hänför sig till en specifik eller identifierbar webbplatsanvändare domonap.com;
Användare alla användare av webbplatsen domonap.com;
Tillhandahållande av personuppgifter-åtgärder som syftar till utlämnande av personuppgifter till en viss person eller en viss personkrets;
Distribution av personuppgifter - alla åtgärder som syftar till utlämnande av personuppgifter till en obestämd krets av personer (överföring av personuppgifter) eller till förtrogenhet med personuppgifter för ett obegränsat antal personer, inklusive utlämnande av personuppgifter i massmedia, placering i informations-och telekommunikationsnät, eller ge tillgång till personuppgifter på något annat sätt;
Gränsöverskridande överföring av personuppgifter-överföring av personuppgifter till en utländsk stats territorium till en utländsk statlig myndighet, en utländsk individ eller en utländsk juridisk person;
Förstörelse av personuppgifter - alla åtgärder där personuppgifter förstörs oåterkalleligt omöjligt att återställa innehållet i personuppgifter i informationssystemet för personuppgifter och (eller) som förstörs materiella bärare av personuppgifter.


Operatören kan behandla följande personuppgifter för användaren
Efternamn, namn eller Patronymic
E
Telefonnummer
Läge beslutsamhet
Passuppgifter
adress
Bostadsadress
Operatören använder följande former av Användardatabehandling
Personligt konto där användaren kan ändra data
Beställningsformulär med personuppgiftsinträde
Prenumerationsformulär för insamling av kontaktinformation
Återkopplingsformulär
Analytics counter (till exempel Yandex. Metrica)
Återuppringning för widget
Tillstånd (inklusive sociala nätverknätverk), där användaren inte kan ändra data
Widget online konsult där det finns en möjlighet att lämna din kontaktinformation
Operatören tillhandahåller följande typer av tjänster
Tillgång till elektroniskt innehåll på betald basis, med rätt att köpa (ladda ner), visa innehåll
Tillgång till webbplatssökning och navigeringsverktyg
Tillgång till DOMONAP elektroniska tjänster


Operatören har följande rättigheter
Ändra betalningsbeloppet som debiteras för att bevilja åtkomst för att använda webbplatsen.
Begränsa åtkomsten till webbplatsen om användaren bryter mot villkoren i detta Avtal.


Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter
Operatören behandlar användarens personuppgifter endast om de fylls i och / eller skickas av användaren självständigt via särskilda formulär som finns på webbplatsen domonap.com.genom att fylla i lämpliga formulär och / eller skicka dina personuppgifter till operatören samtycker användaren till denna Policy.
Operatören bearbetar depersonaliserade data om användaren om detta är tillåtet i användarens webbläsarinställningar (spara cookies och använda JavaScript-teknik är aktiverad).
De ändamål för vilka informationen på webbplatsen får användas
För personliga icke-kommersiella ändamål


Syftet med databehandlingen
Inriktning av reklammaterial
Identifiering av en part inom ramen för avtal och avtal med webbplatsen
Kommunikation med användaren, inklusive att skicka meddelanden, förfrågningar och information relaterad till användningen av webbplatsen, tillhandahållande av tjänster, bearbetningsförfrågningar och förfrågningar från användaren
Förbättra webbplatsens kvalitet, användbarhet och utveckling av nya produkter och tjänster
Slutsats, utförande och uppsägning av civila kontrakt med individer. juridiska personer, enskilda entreprenörer och andra personer, i de fall som föreskrivs i gällande lagstiftning.
Överföring av data till tredje part för att utföra resursens verksamhet (till exempel: leverans av varor med kurir, transportföretag och andra)

 


Förfarande för insamling, lagring, överföring och andra typer av behandling av personuppgifter
Säkerheten för personuppgifter som behandlas av operatören säkerställs genom att genomföra rättsliga, organisatoriska och tekniska åtgärder som är nödvändiga för att fullt ut uppfylla kraven i gällande lagstiftning på området för skydd av personuppgifter.

Operatören säkerställer säkerheten för personuppgifter och vidtar alla möjliga åtgärder för att förhindra åtkomst till obehöriga personers personuppgifter.
Användarens personuppgifter kommer under inga omständigheter att överföras till tredje part, utom i fall som rör genomförandet av gällande lagstiftning.
Om felaktigheter i personuppgifter upptäcks kan användaren uppdatera dem självständigt genom att skicka ett meddelande till operatörens e-postadress info@domonap.ru märkt "uppdatera personuppgifter".
Termen för behandling av personuppgifter är obegränsad. Användaren kan när som helst återkalla sitt samtycke till behandling av personuppgifter genom att skicka ett meddelande till operatören via e-post till operatörens e-postadress info@domonap.ru markerad "återkallelse av samtycke till behandling av personuppgifter".
Slutbestämmelse
Användaren kan få några förtydliganden om frågor av intresse i samband med behandlingen av sina personuppgifter genom att kontakta operatören via e-post info@domonap.ru. - herr talman!
Detta dokument kommer att återspegla eventuella ändringar av operatörens personuppgiftspolicy. Policyn gäller på obestämd tid tills den ersätts med en ny version.

кнопка прокрутки вверх